9 juni is het weer zover, een nieuw hoofdstuk van Factory Foosball. Eerdere edities kermerkte zich door de professionele tenues van Alientrick, het enthousiasme van Morskieft Ontwerpers en TriMM, de finaleplekken van OGD software, de zenuwen van Glenn Helder, de nieuwe aanmeldingen van Combi-desk en Itmundi en natuurlijk de wonderschone dames van Brouwer Legal.

Na een jaartje stilte werd het weer eens tijd de ballen uit de kast te halen onder de noemer “Kein geloel, Foosball spielen”. Deze uitspraak van een markante persoonlijkheid dekt volledig de lading van Factory Foosball. Geen gelul, maar tafelvoetbal en in een relaxte omgeving elkaar leren kennen. Op hetzelfde moment je tegenstander aan de voetbaltafel vervloeken én die zakelijke relatie aangaan. Contrast werkt.

Tafelvoetbal wordt veel gespeeld aan de creatieve kant van het zakelijke spectrum. Niet heel gek: even een andere mindset, RSI tegengaan en collegiale binding. Bij ondernemingen als ElNino, BuroBlink, Addictive Producties, Velten Media, Wirelab, Geen Orange staat een voetbaltafel prominent in de werkomgeving. De angsthazen hebben het alleen nog nooit aangedurfd zich aan te melden bij Factory Foosball ;).

Donderdag 9 juni vanaf 15 uur spelen we in de centrale hal van Spinnerij Oosterveld. Tijd zat dus om deze paar uurtjes vrij te plannen, te oefenen en je aan te melden voor dit fanatieke netwerkevent. Zweetbandjes en tenues uit de kast en laat op 9 juni zien waar je onderneming voor staat. Aanmelden doe je via www.factoryfoosball.nl

Groet en tot 9 juni!

Factory Foosball