Factory Foosball is voor iedere onderneming die een streep wil zetten onder het netwerken dat wij tot nu toe gewend zijn. Een verfrissend concept voor bedrijven en organisaties. Niet langer vroeg op, om met de slaap nog in je ogen, aan de ontbijttafel te schuiven, of die ellenlange bijeenkomsten waar je eentonige gesprekken met de ander voert. “ Gaaaaap, En…wat doe jij precies?”

Factory Foosball is niet slap ouwehoeren, maar tafelvoetballen en wat daarna komt is mooi meegenomen! Juist die ongedwongen sfeer zorgt voor het nieuwe netwerken wat de norm van nu moet worden. Wij, als Factory Foosball willen ondernemers ontmoeten en verbinden, laten zien wat wij doen, maar andere ondernemers diezelfde kans geven dat ere-podium te pakken. Winnen is leuk, al is Factory Foosball sowieso een win-winsituatie. Verliezen is niet mogelijk!

Factory Foosball heeft 3 pijlers:

  • Het halfjaarlijks toernooi waar ontmoeten centraal staat,
  • Factory Foosball On Tour, een unieke presentatie van je onderneming en
  • Factory Foosball Event, een bijzonder georganiseerd evenement.

FACTORY FOOSBALL TOURNAMENT

Het Open Business tafelvoetbaltoernooi vindt halfjaarlijks plaats in de Spinnerij Oosterveld in Enschede. Bedrijven en ondernemingen kunnen zich in teams van twee personen aanmelden voor het tafelvoetbaltoernooi. Op deze wijze leren ondernemers elkaar kennen op een ongedwongen en informele manier. Durf je met jouw bedrijf/onderneming de uitdaging aan?

butt

FACTORY FOOSBALL ON TOUR

Bij een Factory Foosball On Tour editie vragen we een deelnemend bedrijf om als gastheer van het evenement op te treden. Factory Foosball geeft hiermee jouw bedrijf de gelegenheid om je pand open te stellen en je onderneming op een onderscheidende manier te presenteren. Ook dit bovenal in een intieme en informele setting.

Als gastheer van Factory Foosball on tour nodig je je klanten, relaties en potentials uit om met elkaar de strijd aan te gaan. Daarnaast blijft het een ‘open business’ event, alle bedrijven kunnen zich aanmelden. Wij als Factory Foosball kunnen mits gewenst de gehele organisatie op ons nemen, zoals de communicatie, het versturen van persoonlijke uitnodigingen en catering.

FACTORY FOOSBALL EVENT

Een bedrijfsfeest, benefietavond of de sponsoravond van de voetbalclub tot groots evenement maken? Wij organiseren een tafelvoetbaltoernooi waarmee iedere avond die er toe doet voor jouw bedrijf of sportclub een onvergetelijk evenement wordt. Creëer een onderscheidend evenement waarmee je hoge ogen scoort bij personeel, sponsoren of supporters.