Factory Foosball is het nieuwe netwerken. Factory Foosball wil ondernemers elkaar laten ontmoeten en ze verbinden in een ongedwongen sfeer met een potje tafelvoetbal. Waar natuurlijk het winnen van elkaar voorop staat en verliezen zeker niet bestaat! 

Na een aantal succesvolle edities in de Spinnerij Oosterveld in Enschede is Factory Foosball klaar voor de volgende stap, Factory Foosball on Tour! Bij een ‘On Tour’ – editie vragen we een deelnemend bedrijf om als gastheer van het evenement op te treden. Factory Foosball geeft hiermee jouw bedrijf de gelegenheid om je pand open te stellen en je onderneming op een onderscheidende manier te presenteren. Ook dit bovenal in een intieme en informele setting.

AlienTrick editie

Onder de titel ‘The next network experience’, spelen we Factory Foosball vrijdag 14 oktober op een bijzondere locatie: in het markante gebouw van AlienTrick in Hengelo. Wij vroegen AlienTrick voor de eerste ‘on-tour’ editie en zij zeiden meteen volop ja! Ze hebben geen editie overgeslagen en beide teams hebben vorig jaar zelfs de finale tegen elkaar gespeeld. 

Tijdens deze buitenaardse editie van het tafelvoetbaltoernooi én netwerkevenement maak je kennis met AlienTrick, speel je tafelvoetbal en ontmoet je teams van andere bedrijven in een ongedwongen sfeer. Beleef die hoge funfactor, ga de strijd aan om de shiny wisselbeker en vergroot je netwerk in een relaxte sfeer.

Iedere onderneming kan mee doen op 14 oktober. Je speelt mee met Factory Foosball bij AlienTrick door tickets te kopen op www.factoryfoosball.nl. Tenues in de aanslag, polszweetbandjes om en laat je onderneming zien!

Datum: vrijdag 14 oktober 2016
Tijd: vanaf 15:00 uur
Locatie: AlienTrick Hengelo (Oosterveldsingel 51, 7558 PJ Hengelo)