Het meest ‘rebelse’ business-event van Enschede. Afgelopen editie waren Glenn Helder en Marcel Meeuwis aanwezig op het tafelvoetbaltoernooi Factory Foosball.

“De dag die je wist dat zou komen”, met een knipoog naar het koningslied waren wij zelf als Koning Factory Foosball wekenlang bezig met alle voorbereidingen voor het grootste tafelvoetbaltoernooi in Enschede. Met zo’n groot evenement komen veel taken mee: muntjes laten maken voor de verkoop, kippepootjes bestellen (erg belangrijk), het stalken van de DJ, genoeg bier en fris in de koelkast….je bent er best druk mee! En hoe je het ook wendt of keert, zo’n dag vliegt voorbij!


Nieuwjaarseditie Factory Foosball

We kijken terug op een geslaagde Nieuwjaarseditie van dit tafelvoetbaltoernooi!
Totaal hebben 22 bedrijven zich opgegeven, en dat resulteerde in een gezellig drukke middag. Vanaf minuut één hing er een verwachtingsvolle sfeer en een gezonde dosis fanatisme. Dat werd zeker aangewakkerd door onze twee VIP-gasten Marcel Meeuwis en Glenn Helder, zij speelden onder de naam FC de Rebellen. Ook was Anne van der Meer (nummer 10 wereldranglijst Tafelvoetbal) wederom aanwezig om ons tafelvoetbaltoernooi in goede banen te leiden. Na een kort welkomstwoord en een glas champagne werden de eerste teams van dit evenement opgesteld. Verbazingwekkend was dat Glenn en Marcel beter zijn in het ‘live’ voetballen dan aan tafel, want ze werden vrij snel ingemaakt door de gevorderde spelers van Factory Foosball.

Tafelvoetbalwonder

In de pauze was er wederom Beat the Pro met Anne van der Meer, en hebben meerdere teams het tegen hem opgenomen. !!!!Newsflash!!!! Na 3 edities is Anne nog steeds de Pro, en heeft niemand hem nog kunnen beaten! We hopen dat bij het komende Factory Foosball evenement hier een verandering in gaat komen, de tafelvoetbal die men kan winnen in dit tafelvoetbaltoernooi is nog steeds niet vergeven. Na het eerste bittergarnituur en fill-up van drankjes gingen de teams verder. De DJ knalde opzwepende muziek uit de boxen en de laatste afvallers waren niet tegen deze spanning opgewassen.

And the winner is:

De uiteindelijke stand is geworden: 3e prijs: Jeroen van Tongeren en Ivo Keizers van AlienTrick, zij speelden met twee collega’s (Tony van Schaik en Patrick Koning) om de 3e en 4e plaats, de nummer 3 kreeg het boek van Glenn Helder. Nummer 4 mag het boek vervolgens lenen….bij de bibliotheek;)
2e prijs: Diederick de Geest en Bart Kolthof van Morskieft Ontwerpers, zij ontvingen een koffiepakket aangeboden door McWork en een boek.
1e prijs: Luis Arana en Michael Breit van OGD ICT-diensten, zij wonnen de twee kaarten voor een wedstrijd van FC Twente met een etentje na afloop, en een gesigneerd boek.

Supporters en Pers

Wat deze editie opviel was dat veel teams langer bleven om de uitslag persoonlijk te aanschouwen, zelfs als ze al hadden verloren. Deze supporters zorgden voor een leuke en fanatieke entourage waardoor het evenement op geen enkel ogenblik hoefde in te leveren wat betreft sfeer en gezelligheid.
Bij deze Nieuwjaarseditie was er wederom pers aanwezig. Eerder die week hadden ze in de huis-aan-huis aandacht besteed aan Factory Foosball, maar ook de Tubantia wilde de kans niet voorbij laten gaan dit evenement te bezoeken. Dit resulteerde in een prachtig (en vooral groot) artikel in de Tubantia de volgende dag.

Factory Foosball Event

Ieder bedrijfsfeest, sponsor- of benefietavond bij u op de zaak, of sportclub kan een onvergetelijk evenement worden. Wij leveren de tafelvoetbaltafels, dragen zorg voor de catering en eventuele presentator en alles wat betreft organisatie; van communicatie en PR tot uitreiking van de prijzen. Meer weten? Mail naar info@factoryfoosball.nl, dan maken we een afspraak en bespreken we de mogelijkheden om een tafelvoetbaltoernooi op maat voor jouw bedrijf of sportclub te realiseren. De eerste grote profclub heeft zich al aangemeld en hier zullen wij gaan aftrappen met het Factory Foosball Event!

Niet vergeten!

Wij van FORSCH, initiatiefnemer van Factory Foosball kijken terug op een geslaagd evenement, waarbij alle sfeerimpressies op de website terug te zien zijn. Namens ons, namens onze VIP-gasten: Alle Factory Foosballers…….Bedankt!!!!